Att bjuda på Thanksgiving-middag behöver inte vara så svårt som man kan tro. Efter att ha letat halvt ihjäl sig efter en kalkon 2 dagar innan vi tänkte ha vår middag (notera att det är 2 dagar EFTER alla andra gör sin kalkon för helgen), så hittade jag äntligen vad vi behövde på Food Lion. Varför inte köpa en kalkon som man tar direkt ur frysen, lägger in i ugnen och sen direkt ut på bordet? Jag kunde inte komma på en anledning till varför inte. Kalkonen blev jätte-god och nu har vi över så vi kan ha med oss lunch till jobbet i flera dagar!
Vi hade anordnat hela tillställningen som ett knytkalas och vi blev alla mätta på kalkon, stuffing, sås, majskolvar, potatisgratäng, bröd och sist men inte minst, lite Key Lime paj med glass. Gott som attan var det.
Söndagen ägnade vi åt att njuta av 20 grader och sol. Vi tog en promenad i parken och satt på en uteservering till lunch. Vi åkte till och med ner-cabbat!
Nu är det ny vecka och både Jonas och Maria jobbar för fullt.
Kram från oss
No comments:
Post a Comment